top of page

NIEUWBOUW APPARTEMENT 2 SLAAPKAMERS MET GARAGE EN TUIN

 

228.000€

Nieuwbouw appartement: 2 slaapkamers met parket, living met parket, open ingerichte keuken, badkamer met dubbele lavabo, berging, en aparte wc. Heeft een groot terras met een grote zuid-west gerichte tuin. Inclusief garagebox gelegen naast de woning. Alle materialen en inrichting nog te kiezen naar eigen smaak. Ruime budgetten voor keuken en badkamer en een aparte garage reeds inbegrepen in de vraagprijs. Vraagprijs inclusief architect kosten, exclusief btw op de constructie en kosten. Gelegen in een rustige woonstraat, dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer. Ideaal gelegen, vlotte en snelle aansluiting met Brussel, Zaventem, Leuven en Mechelen.

 

barbara@cleoconstruct.be Tel: 02/251 54 76

 

DUPLEX APPARTEMENT - 3 SLAAPKAMERS MET TERRAS EN GARAGE

 

258.000€


Nieuwbouw duplex appartement: 1ste verdieping: inkom, berging, ingerichte, open keuken, living met parket en wc. Aansluitend aan de living een groot terras. 2de verdieping: 3 slaapkamers met parket, badkamer met dubbele lavabo, bad en douche en een aparte wc. Inclusief garagebox gelegen naast de woning. Alle materialen en inrichting nog te kiezen naar eigen smaak. Ruime budgetten voor keuken en badkamer en een aparte garage met staanplaats ervoor reeds inbegrepen in de vraagprijs. Vraagprijs inclusief architect kosten, exclusief btw op de constructie en kosten.


Gelegen in een rustige woonstraat, dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer. Ideaal gelegen, vlotte en snelle aansluiting met Brussel, Zaventem, Leuven en Mechelen. Wenst u meer details en inzage in het lastenboek, contacteer ons dan voor meer informatie.

 

barbara@cleoconstruct.be Tel: 02/251 54 76

Molenstraat 9 - 1830 Machelen

Molenstraat 9 - 1830 Machelen

bottom of page